imagen-noticia
Acción sindical

Acte d’homenatge a Juan Miguel Gervilla Valladolid

Ahir diumenge dia 20 de desembre, es complia el 20é aniversari de la mort, en acte de servei a mans de la banda terrorista ETA, del nostre company i en el nostre cas amic JUAM MIGUEL. Per aquest motiu es va celebrar el tan esperat i desitjat homenatge que es mereixia, celebrant-se l’acte de descoberta al barri de les Corts de la placa del carrer dedicat a JUAM MIGUEL GERVILLA VALLADOLID.

Ahir finalment es va veure acomplit l’esforç i el treball fet desinteressadament i sense protagonismes per molta gent, d’entre ells SAPOL, però especialment tenim que agrair que la família, dona i fills hagin donat el seu consentiment a la celebració de l’acta, que fins ara no s’havia produït perquè no volien que la mort del seu marit i pare fos utilitzat sense escrúpols per fer campanya sindical o política amb un acta pachanguero únicament per tenir protagonisme.

Es tractava de fer un homenatge de la Guàrdia Urbana a un Guàrdia amb majúscules, a un company, a un amic, a un servidor públic que, amb la seva mort va salvar moltes vides, en resum l’homenatge que es mereixia i que la Ciutat de Barcelona li devia, al que van assistir tots els partits polítics, no nomes els de dreta o extrema dreta, els representants dels cossos de seguretat, com l’Intendent Major Cap de la Guàrdia Urbana, el director general de la Policia de Catalunya-Mossos d’Esquadra, els comanaments de Mossos, el comissari principal i cap del Cos de la Policia Nacional, el Cap de la Guardia Civil a Catalunya,   el   tinent   general   inspector general de l’Exèrcit de Terra, autoritats, sindicats i una comissió de la Guàrdia Urbana composta per comanaments i companys.

Vint anys després, Barcelona recorda al company amb un carrer de la ciutat que porta el seu nom al barri de les Corts. Per a molts la seva mort no havia caigut en l’oblit però ara la ciutat el recordarà, els que vam tindre la oportunitat de conèixer-lo sabíem que era una persona excepcional, es sentia orgullós de la seva professió i per això estava afiliat al sindicat professional de la Guàrdia Urbana, que era senzill, al que no li agradaven els protagonismes i que sempre estava disposat a ajudar.

 
Ahir va ser un mati d’emocions fortes i plors. Es podia veure a molts dels assistents amb mocadors a les mans, tots els oradors ens van tocar la fibra amb les seves paraules, però volem destacar las intervencions dels companys en Tolo i l’Anna i dels fills de Juan Miguel que van estar superiors, amb la seva intervenció ens van fer posar la pell de gallina i van arrancar forts i llargs aplaudiments.

JUAN MIGUEL, amic, sempre estaràs en el nostre record.


Ver documento

  • Tags

Comparte esta página