imagen-noticia
Acción sindical

Assignació de l'empresa per abonar els vals de la roba de paisà

Desprès de portar més de tres anys lluitant amb l'administració per que resolgui l'adjudicació de l'empresa que s’havia de fer càrrec de la gestió dels vals de la roba de paisà dels agents dels equips de GDU de districte, Unitat d’Investigació, Unitat de Protecció i altres agents autoritzats, la nostra feina ha obtingut com a resultat l’adjudicació del subministrament de la roba de paisà a una marca de centre comercial important a la ciutat de Barcelona.

L'experiència amb la empresa MACSON va generar problemes de difícil solució, degut a que les botigues no hi disposaven de roba pels escortes de la Unitat de Protecció, gaire bé no hi havia assortit per les dones o se’n feia incompatible per a elles, en no complir els requisits que les dones necessitaven per a la prestació del servei de policia.

La nova empresa adjudicatària ja havia treballat amb la Guàrdia Urbana i la seva experiència al llarg dels anys de subministrament de tot tipus d’uniformes, sempre s’havia resolt satisfactòriament per a la plantilla.

Tenim informació que al llarg del mes de juliol, es lliuraran els vals corresponents als anys 2018 i 2019 per a que la plantilla de les unitats afectades pugui bescanviar-los als centres que estaran assignats, segons marqui la publicació de l'administració a la que en breus dies es donarà coneixement.

Un cop més, amb la nostra tenacitat i constància en la defensa dels drets de la plantilla hem aconseguit resoldre un conflicte que perdurava anys sense trobar-ne una sortida.


Ver documento


  • Tags

Comparte esta página