imagen-noticia
Acción sindical

Formació dirigida a les persones de la darrera promoció d’agents

El Departament de Recursos Humans de la Gerència de Seguretat i Prevenció ens transmet que en coordinació amb la Prefectura, està prevista la realització d’una FORMACIÓ impartida per l’ISPC dirigida a les persones de la darrera promoció d’agents i que actualment estan prestant servei en període de pràctiques.

La formació programada consisteix en un taller per millorar les seves habilitats i coneixements i perquè tinguin més seguretat en desenvolupar les seves funcions.

Aquesta formació adreçada a aquests i aquestes agents, s’organitza en aquest moment, perquè per efectes de la pandèmia causa per la COVID , no es va poder dur a terme dins de la programació del Curs i NO afecta al resultat obtingut durant el Curs de formació que vàrem realitzar a l’ISPC.

La previsió és que a final d’aquest mes d’octubre comencin les edicions d’aquest taller formatiu, que tindrà una setmana de durada i se’n faran 5 edicions consecutives perquè hi assisteixin totes les persones de l’actual promoció d’agents que estan actualment en pràctiques.

L’assignació al grup per fer el curs es farà per ordre alfabètic (amb les excepcionalitats previstes, respecte a l’assignació del grup, per causa justificada acreditada, així com en el cas de coincidència amb període de vacances assignades).

Contingut de la formació: Taller de defensa i control policial

Destinat a: Agents dels cossos policials de Catalunya de l'última promoció del Curs de formació bàsica per a policia

Objectiu: Aplicar les tècniques de defensa i de control d’agressions amb l’ús de les mans i el cos, seguint els principis rectors de l’ús de la força.

Programa: Defensa contra objecte contundent

- Defensa contra arma blanca.
- Defensa contra amenaça amb arma de foc.
- Terra policial, individual i en binomi. Immobilitzar bocaterrosa.
- Conducció sense emmanillar.
- Resistència passiva.
- Protecció a terceres persones.
- Contenció de persones amb agitació psicomotora.
- Detenció sense col·laboració.

DIRECCIÓ SAPOL
Ver documento

  • Tags

Comparte esta página