imagen-noticia
Acción sindical

Solars buits, i la Central de Comandament malalta

Des de SAPOL, sindicat seriós, responsable, professional i majoritari a la Guàrdia Urbana, ens dirigim a vostè un cop més perquè ens doni una explicació del per què de la Sala Conjunta de Comandament amb tots els problemes i deficiències que pateix en les seves instal·lacions, i els problemes de salut dels seus treballadors (26 casos de càncer diagnosticats).

Porta 20 anys de provisionalitat, en un soterrani a l’espera d’una nova ubicació, sense que existeixi cap projecte per donar solució a aquest problema.

L’excusa sempre ha estat la manca de sòl a la ciutat i de pressupost. Ara hem tingut coneixement que l’ajuntament es troba en possessió d’almenys 17 solars i edificis buits i desaprofitats, que l’únic que generen són problemes, despeses i descontentament veïnal.

Vostè és coneixedora de la problemàtica que arrossega l’actual ubicació de la Sala Conjunta de Comandament, així com de la necessitat que existeix de tenir un edifici destinat a donar la formació adient als agents de la Guàrdia Urbana per mantenir a la plantilla actualitzada i poder donar el millor servei possible al ciutadà.

Una altra vegada més, aquest consistori manifesta una falta d’empatia cap a la Guàrdia Urbana i les seves problemàtiques. Ja que hem pogut fer el canvi de l’IMI a un edifici del carrer Llacuna per millorar el servei i la qualitat del lloc de treball dels seus empleats, sol·licitem que amb molta més raó, urgència i celeritat es faci el mateix amb la Sala Conjunta de Comandament, al tractar-se d’un edifici que està malalt i es traslladi la seva ubicació a un d’aquests solars o edificis que té l’ajuntament en desús.

Tant mateix, s’aprofiti per crear un lloc adient per la formació de la Guàrdia Urbana i aconseguir que torni a ser pionera com policia de la Capital de Catalunya.

Tothom agrairia que es donés una ràpida solució a aquest problema, ja que fa dos anys l'alcadessa ja va manifestar la seva aprovació a aquest trasllat al Palau d’Esports, i no va poder ser. Ara té l’oportunitat de donar sortida a aquesta demanda.

DIRECCIÓ SAPOL
Barcelona, a 31 de gener de 2020Ver documento


  • Tags

Comparte esta página