imagen-noticia
Salud laboral

Un positiu de COVID-19 i un confinat a UT-1 Ciutat Vella

Tranquils companys i companyes, seguim sent el col·lectiu amb més positius i confinats de l'Ajuntament i cada setmana anem sumant.

Mentrestant l'ajornament a la reincorporació a la feina i les mesures preses per a la plantilla de l'Ajuntament no són d'aplicació a la Guàrdia Urbana. Molta casualitat que ara ningú diu ni fa res, ¿estaran hivernant?

Informe emès ahir a la tarda per la Inspecció Mèdica:

• 1 positiu de COVID i confinament preventiu d'una altra a Ciutat Vella.

En data 4 de setembre una persona (agent 1), informa per telèfon que li havien donat la baixa mèdica per símptomes relacionats amb el COVID19, restant a l'espera de fer-se el test PCR el dilluns 7 de setembre de 2020. Es tracta d'un cas sospitós de coronavirus per contacte estret amb un cas confirmat convivent, no laboral.

En la identificació dels contactes estrets només es relaciona al seu binomi actual (agent 2), amb qui va treballar des del 31 d'agost al 3 de setembre.

No s'identifiquen més possibles contactes estrets.

La Inspecció Medica, va indicar a l'agent 2 seguir amb l'aïllament preventiu a l'espera de la confirmació del cas i indica la neteja i desinfecció de les instal·lacions, segons protocol vigent.
En data 8 de setembre a la tarda, es confirma que l'agent 1 li han diagnosticat COVID-19 amb simptomatologia activa.

Així mateix, a l'agent 2 se li indica que ha de restar en confinament preventiu i contactar amb el seu centre de salut perquè li tramitin la baixa mèdica, i segueixi les seves indicacions.
Se li comunica que li faran la prova PCR, i que en el cas que li surti positiva ho comuniqui, per si calen prendre mesures preventives addicionals al lloc de treball.


DIRECCIÓ SAPOL
Barcelona, a 9 de setembre de 2020

Ver documento

Comparte esta página