imagen-noticia
Acción sindical

Comencem les negociacions per les noves condicions laborals per a la Guàrdia Urbana

Som a l’inici però estem esperançats i amb il·lusió. Els tres sindicats representatius fem front de forma conjunta al tortuós camí per millorar les nostres condicions laborals davant l’administració.

Conscients de les eines de què disposa l’administració, els tres sindicats polint les nostres diferenciés i fen cas a molts de vosaltres, estem units per fer front a la negociació. Sabem que no serà fàcil amb l’actual equip de govern però podeu estar segurs que no pararem fins a millorar les nostres condicions laborals.

Això sí, si demanem un cop de mà, comptem amb vosaltres.

El camí que hem de recórrer serà llarg i dur, és per això que en algun moment potser requerirem la vostra presència per reclamar els nostres drets o d’alguna acció col·lectiva perquè fer força.

Durant el transcurs de la negociació hem de ser astuts i previsors.

Heu d’entendre que no serà ràpid però que és part de l’acció de desgast que apliquen per posar-vos en la nostra contra. Sigueu pacients i confieu amb nosaltres alhora que no us deixeu influenciar per aquells que anteposen el seu benefici personal al col·lectiu, dinamitant contínuament la unitat sindical.

Aquesta unió ens fa més forts i els fa por a l’administració i d’altres elements que entren en joc.

Units fem front a aquest nou repte junt amb vosaltres, la Guàrdia Urbana.

  • Tags

Comparte esta página