imagen-noticia
Acción sindical

Comissió de seguiment de conveni

 AVUI S’HA CONSTITUÏT LA COMISSIÓ PER TRACTAR LA JUBILACIÓ PARCIAL DEL PERSONAL LABORAL I LA JUBILACIÓ INCENTIVADA DEL PERSONAL LABORAL I FUNCIONARI, QUE ERA UNA DEMANDA HISTÒRICA DE LA PLANTILLA MUNICIPAL


CCOO, UGT i SAPOL us informem del que s’ha tractat avui a la reunió de la Comissió de Seguiment de l’Acord de Condicions Laborals 2017-2020:

Ha costat molt als sindicats de la Mesa General, posar sobre de la taula la creació de la Comissió per l’avaluació i l’estudi de la possible implementació de la Jubilació parcial del personal laboral i per la jubilació incentivada de tot el personal, és el primer cop en molt temps que això es torna a parlar de forma seriosa en una comissió.

S’ha reclamat l’aplicació ja del passi bus-metro pel personal de GUB i SPEIS tal com es va acordar en la comissió de mobilitat, hem advertit que SI NO ESTÀ ESTABLERT ABANS DEL 25 DE FEBRER, REALITZAREM LES MESURES DE PRESSIÓ QUE SIGUIN NECESSÀRIES.

Avui després de diverses reunions reclamant-ho els sindicats de la Mesa General, l’Administració ha revisat el pagament dels festius oficials i dies d’especial rellevància als companys/es de GUB, que estan fent o han realitzat reducció de jornada diària per conciliació familiar, després de fer la revisió s’ha detectat una diferència de 7 euros, per tant pels 113 euros que es cobrava es cobraran 120 euros per festiu treballat i s’abonarà amb caràcter retroactiu des de l’any 2015 a qui li correspongui.

Avui ens han contestat que mantenen el nivell d’Ofimàtica per la prova d’Oferta Pública de C2 tal com està publicat a les bases, ho trobem inacceptable, amb aquesta mesura ens estan demostrant que en aquest cas NO VETLLEN PER LA CONSOLIDACIÓ DEL TREBALL, esperem que s’ho repensin i que com a mínim la prova sigui assequible.

També hem demanat que la prova de temari específic i cas pràctic per les categories d’A1 i A2 no es facin el mateix dia, al·legant que hi ha persones que es poden presentar a més d’una categoria. La resposta per part de l’Administració ha sigut que ho decidiran en funció de quantes inscripcions hi hagi per més d’una categoria però que en principi volen fer-la el mateix dia. I que els casos pràctics tinguin com a mínim, un per àmbit funcional a escollir tal com es va acordar.

Sobre el temari de les promocions internes i funcionarització, que tenim acordades per fer amb l’específic del BLOC 1 (TS Dret, TS Art i Història, TS Enginyeria, TS Pedagogia, TS Informació, TS Arquitectura) ens el donaran la setmana que ve perquè el veiem i puguem dir la nostra opinió, esperem que s’ajusti a la realitat municipal.

Ens han fet una proposta de calendari de les Ofertes Públiques del Bloc 2, que ens mirarem i es tractarà la setmana que ve, també hem demanat recuperar les places d’SPEIS de promoció interna de C1 a A2 i d’A2 a A1 pactades a 2012 i definir ja les dates de l’Oferta Pública de Bomber/a, TM en SPEIS i TM en Infermeria amb la creació de la corresponent borsa de treball a cada convocatòria, a més de tornar a fer el procés de promoció interna de Bomber/a C2 a Bomber/a C1, tot això també es tractarà la setmana que ve.

Es crearà una Comissió d’estudi i definició d’una nova categoria del grup E, destinada a l’Oferta Pública de les 48 places que s’ofereixen en el torn de reserva per a les persones amb una discapacitat intel·lectual. Celebrem que l’Ajuntament ens hagi fet cas amb una de les propostes que fa tant temps que lluitem.


Ver documento

Comparte esta página