imagen-noticia
Acción sindical

Demà cobrarem els endarreriments de l’acord de condicions laborals

Els sindicats signants de l’Acord de Condicions Laborals CCOO,UGT i SAPOL us comuniquem que demà 26 d’octubre de 2018 cobrarem els endarreriments de l’increment de l’Experiència Professional o Complement de Perillositat, depèn del col·lectiu, pactats al Conveni.

A més dels endarreriments, aquest increment es quedarà consolidat a les nostres nòmines.

Personal no uniformat:
Com ja us vam comunicar en el seu moment, hem aconseguit que el complement d’Experiència Professional es comenci a cobrar amb 2 anys d’antiguitat quan abans es cobrava amb 5 anys d’antiguitat.

Però es cobra d’una forma gradual, per això cobrarem els endarreriments en funció de l’antiguitat que tinguéssim entre l’1 de gener de 2017 i el 30 de setembre de 2018, comptant la part de la paga extraordinària d’estiu i nadal del 2017 i la paga extraordinària d’estiu i la paga d’abril del 2018.

També és molt important destacar, que hem aconseguit que al promocionar (ex. de C2 a C1), quan es porta 2 anys en el nou grup el complement s’actualitzi comptant tota l’antiguitat a qualsevol grup.


GUB/SPEIS:

S’incrementa el complement de perillositat.

Pel 2018 en 88,21 euros (aquesta quantitat queda consolidada al salari) els endarreriments surten de multiplicar aquesta quantitat pels mesos de 2018 que ens deuen (gener a setembre), la paga d’estiu i la d’abril.

Pels endarreriments de 2017 s’ha de multiplicar 43,40 euros pels mesos treballats i les pagues d’estiu i nadal.

PER TOTS ELS COL·LECTIUS, A 2019, D’AQUESTS COMPLEMENTS, REBREM L’ALTRE 30% DE L’INCREMENT PACTAT AL CONVENI I A 2020 UNA PETITA PART CORRESPONENT A L’INCREMENT DERIVAT DELS PRESSUPOSTOS GENERALS DE L’ESTAT.

Us adjuntem les taules salarials un altre cop perquè pugueu calcular si us han pagat correctament. Qualsevol dubte que tingueu us podeu dirigir a qualsevol dels 3 sindicats CCOO,UGT i SAPOL.

Encara ens queden molts reptes per assolir, oferta pública, relació de llocs de treball, jubilació anticipada i parcial, horaris especials...

EL CONVENI S’HA SIGNAT PERÒ SEGUIM TREBALLANT AMB L’OBJECTIU DE MILLORAR LES CONDICIONS LABORALS DE TOTHOM!Ver documentoVer documento


  • Tags

Comparte esta página