imagen-noticia
Acción sindical

¿Demanaran perdó?

Sra. Ada Colau i Sr. Jaume Asens,

¿Pensen rectificar de la defensa que van fer de l'antisistema Rodrigo Lanza?
Vostès van enarborar la bandera en defensa de qui ara ha estat condemnat per l'assassinat de Victor Lainez, posant en dubte la seva participació en els fets que van acabar amb el nostre company Juan José Salas tetraplègic.

Van donar veracitat i publicitat al documental "Ciutat Morta", on es parla dels fets ocorreguts el dia 4 de febrer de 2006, fent un documental d'una part que, sense contrastar els fets i obviant totalment la sentència judicial, parla de la visió dels condemnats com a autors de les lesions a l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Van posar al Rodrigo Lanza en un pedestal, van defensar la gran persona que era i a la vegada van menysprear al company Salas i a la Guàrdia Urbana de Barcelona.
Ara ha quedat demostrat que Rodrigo Lanza de bona persona té poc i que ha estat capaç d'assassinar una persona (fet que es podria haver evitat si s'hagués fet justícia en el cas Salas i vostès no haguessin fet una croada contra la Guàrdia Urbana en defensa de Lanzas) igual que va ser capaç de provocar les lesions al nostre company. Ara que hi ha dues sentències que donen per provats els fets.

¿Pensen rectificar? ¿Pensen demanar perdó?

¿Auditaran i reclamaran els més de 100.000 euros que ha rebut de subvencions el Centre Irídia, fundat i dirigit per la mare del que avui ja podem dir que ha estat declarat com un assassí, per comprovar que no han estat utilitzats en la seva defensa? ¿Els hi retiraran el premi i la quantitat econòmica que van atorgar al documental "Ciutat Morta"?

Des de SAPOL, exigim que prenguin mesures per desfer tots aquests errors comesos tant amb el company Juan José Salas, com amb la seva família, com amb la Guàrdia Urbana de Barcelona.


DIRECCIÓ SAPOL
Barcelona, a 18 de setembre de 2020Ver documento

Comparte esta página