imagen-noticia
Acción sindical

Falta d'inversió i nefasta gestió de la revisió i reparació dels alcoholímetres i etilòmetres

Hem rebut nombroses queixes dels companys que diàriament no poden desenvolupar en condicions la seva tasca a la via pública, degut a una manca de material en aquest cas alcoholímetres i etilòmetres.

És incomprensible que els etilòmetres hagin quasi bé desaparegut de les nostres Unitats, és incomprensible que s´hagi d'esperar gaire bé dues hores per poder disposar d’un que estigui lliure, és incomprensible que una competència que és exclusiva de la Guardia Urbana a la ciutat de Barcelona, com és, la vigilància del trànsit, vetllar per la seguretat viària i la prevenció per reduir els accidents, duta a terme per la unitat UIPA, no disposi d'aparells suficients per treballar.

Un altre any es demostra la falta de previsió de la nostra Prefectura, així com, la manca de inversions a la Guardia Urbana.

L'Ajuntament i la Prefectura s’omplen la boca amb declaracions als mitjans de comunicació, dient que es treballa per millorar la seguretat viària de la ciutat i reduir l’accidentabilitat quan resulta que els i les professionals de la Guàrdia Urbana es troben una vegada més, sense eines per dur a terme la seva feina.

Demanem tant a l’Ajuntament com a la nostra Prefectura que inverteixin més en una Guardia Urbana que s'està quedant enrere en recursos materials, donant als i les agents de la Guàrdia Urbana les eines correctes per poder desenvolupar la nostra feina. I que no enganyin a la ciutadania amb missatges on remarquen objectius de millora per garantir la seguretat viària, quan no inverteixen el suficient per dur a terme aquest objectiu.

No es pot passar ni un dia més sense tenir una eina fonamental per la nostra feina com és l’etilòmetre.

Des de SAPOL, denunciem i exigim inversions JA. Bon material, material necessari, i en la quantitat oportuna.Comparte esta página