imagen-noticia
Acción sindical

La GUB no pot més, demanem reunió urgent amb l’alcaldessa Colau

Després dels darrers fets, considerem totalment necessari una reunió urgent amb l’alcaldessa Colau. Per aquest motiu, li hem fet arribar el següent escrit sol·licitant-li:

Com  a màxima responsable política de la GUB i alcaldessa de Barcelona, li demanem-suggerim es personi com acusació particular en el cas del company que va ser greument lesionat en l’envà nasal i en un ull el passat 16 de desembre del 2017 a la Pl Catalunya, mentre efectuava una operació policial contra la, cada cop més nombrosa, venda ambulant.

En altres ocasions vostè ja s’ha personat com acusació particular i popular contra agressions a ciutadans, amb més motiu fer-ho quan l’agredit és un treballador seu; sabem que no és tan popular ni rendible defensar a un membre de la policia local i creiem que no s’hauria d’actuar segons qui és l’agressor o l’agredit, doncs davant la llei tots som iguals.

El nostre company porta 4 mesos de baixa perquè va patir una agressió a la cara per l’impacte d’una pedra (munició habitualment utilitzada pels manters), recollida a les vies del metro, patint una lesió a la còrnia i despreniment del vitri, motiu pel qual podria patir seqüeles amb pèrdua de visió, a més d’haver patit el trencament de l’envà nasal.

Per tot l’exposat el nostre company podria fer front a una invalidesa que li suposaria la pèrdua del seu lloc de feina; perquè això no succeeixi estem treballant en incorporar en el reglament de segona activitat que ja té la GUB, però que està desfasat, la incorporació de les incapacitats perquè així els companys no perdin la seva feina.

Som conscients que està vostè molt ocupada però aprofitem l’ocasió per demanar-li una reunió i explicar-li les carències que pateixen els companys en la seva feina diària. Nosaltres com a Sindicat majoritari a la GUB som coneixedors de tots els problemes i mancances que té la plantilla.

Ara és el moment de seure’s a parlar per trobar solucions. Nosaltres no li fem arribar escrits sinó són importants. L’evident mancança de personal és conseqüència d’una mala planificació de la qual no es pot culpar ni els Sindicats ni a la plantilla fen-los treballar més, que facin més serveis remunerats amb el conseqüent desgast físic i estrès, exposant la seguretat del agents i dels ciutadans.

Aquest diumenge 11 de març, Dia de la Marató, es van produir incidents importants com poden ser la manca de personal, vehicles en mal estat, falta de material (sobre tot pokets) doncs els companys sortien al carrer sense o amb 1 per a cada dos scooters, creant una falta de comunicació, coordinació, i seguretat, trobant-nos en alerta nivell 4; no tal sols entre companys sinó amb els voluntaris que eren pocs i van arribar tard en molts punts; hi havia més personal de neteja que agents de la autoritat.

Resumint, un caos i una situació penosa. Sort tenim de la gran professionalitat i entrega dels agents a la seva feina, poc reconeguda i agraïda.

Deixem-nos de drons i solucionem la manca de material.

Estem a la seva disposició per solucionar problemes.


alt : test.pdf <
  • Tags

Comparte esta página