imagen-noticia
Acción sindical

Polèmiques en relació a l’acta de la reunió de la Junta de personal i Comitè d’empresa

La nostra manera d’entendre el treball del sindicalisme és representar, defensar i millorar de forma constructiva, amb fermesa i serietat els interessos professionals, econòmics i laborals dels treballadors que integren la plantilla de l’ajuntament de Barcelona.

Això, hi ha qui ho interpreta malintencionadament com lleialtat a l’administració perquè únicament es mouen a la mentida, manipulació, manca d’ètica atacant contínuament de manera directa amb l’insult, acusant gratuïtament i de forma maliciosa amb l’objectiu del desprestigi de la resta de sindicats, fent una campanya mediàtica amb l’objectiu d’aconseguir interessos personals i guanyar popularitat. Tot això pel simple fet d’haver aconseguit, sinó el millor, un dels millors Acords de Condicions Laborals de la historia a l’ajuntament de Barcelona.

¿Què han aconseguit ells a l’ajuntament de Barcelona fins a la data d’avui?

Hem de recordar que aquest sindicat va obtenir representació a les darreres eleccions sindicals perquè va cometre irregularitats a la confecció de les llistes electorals, manipulant i mentint a una gran majoria dels que formaven les llistes, com a la plantilla. Aquests fets van ser reconeguts per la fiscalia, al que ells van respondre “si els companys són ximples i no saben què signen, no és el nostre problema”, demostrant des de l’inici el que els hi importa la plantilla i la resta de seccions sindicals.

No entrarem en polèmiques puerils perquè amb els seus actes es desprestigien sols i el temps posa a cadascú al seu lloc, però us recomanem la lectura del document que adjuntem i que cadascú tregui les seves conclusions, actuant en conseqüència:


Ver documento

Ver documento

  • Tags

Comparte esta página