imagen-noticia
Acción sindical

Desde SAPOL condemnem les accions dels violents i donem suport als diferents cossos policials

Des del sindicat SAPOL condemnem les accions violentes que s’han produït aquests darrers dies en els diferents aldarulls esdevinguts a la ciutat de Barcelona i molt especialment, la violència exercida contra els nostres companys de Mossos d’Esquadra i del Cuerpo Nacional de Policía.

Desitgem als companys ferits una prompte i total recuperació, així com mostrem el nostre suport i donem molts ànims a tots els agents dels diferents cossos policials que estan de servei en aquests moments i situacions tan complicades.

Respectant la diversitat d’opinió i pensament, reclamem a les institucions que, en virtut a la seva responsabilitat per garantir una convivència pacífica i el desenvolupament de la normal activitat de la ciutat, assumeixin les accions de responsabilitat de manera clara i pública, així com que prenguin les mesures escaients per que els fets succeïts no es tornin a repetir.

De igual manera, lamentem la pèssima imatge que la nostra estimada ciutat està donant a la resta del món.

Volem ressaltar la professionalitat i la fermesa amb la que estan treballant els nostres companys de Guàrdia Urbana. Es parla poc de nosaltres però també hem patit agressions tan físiques com verbals. La nostra tasca aquests dies és la menys vistosa perquè fem la feina sorda, però igual d’important que la resta de cossos policials. 

SAPOL sempre amb vosaltres, la vostra feina no té preu. 

DIRECCIÓ SAPOL

Barcelona, a 17 d’octubre de 2019

Foto: EFE

  • Tags

Comparte esta página