imagen-noticia
Acción sindical

SAPOL respon a la demanda perquè la UREP actualitzi la seva identificació equiparant-la a la dels antidisturbis dels Mossos

El periodista David Cobo s’interessa per la nostra opinió en relació a que algunes entitats (sense mencionar quines són, i resulta ser la Iridia, que tots sabem qui hi ha darrera) hagin demanat que la UREP actualitzi la seva identificació equiparant-la a la dels antidisturbis dels Mossos, ja que fan aparició en algunes manifestacions i desallotjaments. La resposta de l'Ajuntament ha estat que no té previst augmentar la identificació dels agents en el casc i l'esquena. Sembla que aquest inici d'any, la UREP torna a estar més visible en diverses intervencions a Barcelona.

LA RESPOSTA DEL PORTAVEU DE SAPOL VA SER:

La nostra activitat a la UREP no ha augmentat, oscil·la en funció de les necessitats de servei de la ciutat derivades de l'activitat delinqüencial, les proteccions d'edificis municipals per manifestacions amb risc de d'anys a les seus municipals i per la sol·licitud expressa de col·laboració amb CME o manaments judicials.

Treballem sempre dins el respecte de l'ordenament jurídic i les nostres actuacions sempre procurem que a més de ser imparcials, d'actuar amb integritat, estiguin ajustades a la proporcionalitat, oportunitat i congruència.

Dit això, considerem que estem plenament identificats. Només falta ja que posin les nostres adreces personals i fotos amb la família, però, si per norma es regula qualsevol canvi jurídic, respectarem la norma.

Respecte les entitats que demanen el canvi...

És molt dur i trist veure com els polítics es dediquen a minimitzar les actuacions policials coaccionant o fins i tot instaurant la por dins la policia a intervenir de ple dret en defensa de l'ordre públic i al temps, llauren i faciliten la impunitat pels que destrossen la ciutat i els negocis dels ciutadans que solament els volen per que paguin religiosament.

Aquests partits polítics estan a la línia de la il·legalitat.

I el pitjor, que la resta de partits polítics, en lloc de valorar el cost que tenen per la ciutadania en seguretat aquestes mesures, miren per un altre cantó i permeten decisions que fan invivibles les ciutats i desprotegeixen la gent honrada i serveixen per que els delinqüents campin impunes.Ver documento

  • Tags

Comparte esta página