imagen-noticia
Acción sindical

Temps de crisi

Des del sindicat SAPOL ens volem adreçar a tota la plantilla municipal, al personal de serveis essencials i als i les agents de la Guàrdia Urbana en particular en aquests moments tan durs.

Hem d’agrair la grandíssima feina, l´esforç i la qualitat humana que estan demostrant els professionals de la sanitat i tothom qui treballa al entorn sanitari i els serveis considerats essencials.

La Guàrdia Urbana, també lluita contra aquesta pandèmia, som els encarregats de garantir que la població compleix el confinament i vetllar per la seguretat a la ciutat.

Els primers dies van ser els més durs amb molts dubtes e incerteses i amb escassetat de material de protecció. Ara això ja no és un problema però estem pagant les conseqüències; a SAPOL hem estat lluitant i ho seguirem fent, per tal de protegir la salut dels treballadors i treballadores i les persones que els envolten.

Entenem que ningú estava preparat per aquest repte i que alguns no s'ho creien, estem convençuts que es va reaccionar tard per poder fer front en un temps record als reptes que ha suposat a tots els nivells la gestió d’aquesta crisi.

SAPOL com a sindicat majoritari professional i responsable ha estat allà on ha fet falta, per col·laborar i aportar solucions en el que calgui, sense deixar de pressionar, sent exigent i molt crític per tal de protegir els drets i la salut de tots, el que ha portat a la Prefectura a redissenyar estructures i reorganitzar-se treballant a marxes forçades. Encara queda feina per fer i la seguirem exigint.

Volem agrair a tots els companys i companyes que formeu part dels serveis essencials i que esteu presencialment o teletreballant (compaginant vida personal, amb criatures o familiars a càrrec i no amb tots els mitjans tècnics necessaris) l’esforç que esteu realitzant.

Sovint les tasques importantíssimes que feu no són visibles, però entre tots feu possible que podem realitzar la nostra feina. 

Desitgem a tots els companys i companyes i als seus familiars afectats per la Covid 19 una ràpida recuperació. Volem donar el condol a tots aquells que heu perdut un familiar, amic o esser estimat en aquests moments tan difícils on no els podeu vetllar i fer los el comiat que es mereixen.

Us recordem que ens podeu continuar fer arribar les vostres consultes via correu electrònic sapol@sapol.es i que ens trobareu disponibles per telèfon, si vosaltres esteu al carrer treballant nosaltres farem el propi al sindicat.

ESTEM SEGURS QUE ENTRE TOTS I TOTES ENS EN SORTIREM.

És en moments com aquests on els agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona ens sentim orgullosos de pertànyer al cos i servir a la nostra ciutat.

Moltes gràcies a tots, cuideu-vos i ajudeu-nos, SI NO TREBALLES, QUEDA'T A CASA.


BONA GUÀRDIA, COMPANY/COMPANYA.


Ver documento

  • Tags

Comparte esta página