imagen-noticia
Barcelona

Amenaça del terrorisme #gihadista contra #Barcelona: «Les cèdules estan preparades»

En un vídeo de sis minuts en espanyol, l'aparell de propaganda del Daesh assegura que Barcelona tornarà a ser objectiu terrorista i reivindiquen com un heroi Younes Abouyaaqoub, el terrorista de la rambla.

Nova amenaça, una més, del terrorisme islamista contra Barcelona. Grups terroristes propers a Daesh han publicat aquest dilluns, 10 de desembre, en diversos canals de distribució de propaganda gihadista un vídeo de sis minuts de duració completament en espanyol amenaçant la ciutat que el passat 17 d'agost de 2017 ja va er objectiu terrorista. En el vídeo, que ha pogut veure i analitzar CatalunyaDiari, es veuen imatges molt dures de l'atemptat de Barcelona del 2017 on s'hi veuen cadàvers estirats a terra a la zona de la Rambla de Barcelona.

 

En el vídeo, l'aparell de propaganda de Daesh hi reprodueix dues piulades de l'exministre de l'Interior espanyol Zoido anunciant dues detencions per part de la Guàrdia Civil a Palamós i Girona i assegurant, en l'elocució en off, que es van detenir «persones innocents». A les primeres imatges surten agents de la Guàrdia Civil i de la Policia Nacional en operacions recents. L'àudio, només en espanyol, es lamenta que s'hagin detingut dones i que se les hagi relacionat amb el terrorisme islamista.

«Les cèdules estan preparades i els objectius [terroristes] estan designats»

«Creuats, vosaltres augmenteu el radicalisme, però no us n'adoneu, sou com aquells que volen apagar un foc llençant-hi flames de foc. Esteu posant tots els musulmans en un mateix bàndol i alimentant l'odi. Moltes de les vostres detencions van en contra de musulmans innocents i que no formaven part de cap amenaça. La vostra repressió contra les nostres germanes tindran un preu car, en permís d'Al·là» és el text que es llegeix durant el vídeo —que CatalunyaDiari no reproduirà— que serveix d'amenaça contra la ciutat de Barcelona i també, de manera més concreta, contra els Mossos d'Esquadra, la Guàrdia Urbana, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil.


Amb música sinistra i imatges —algunes inèdites o poc conegudes— de l'atemptat de Barcelona de l'agost de 2017, el vídeo, signat per Muntasir Media, de l'aparell de propaganda terrorista, assegura que «les cèdules [terroristes] estan preparades i els objectius [terroristes] estan designats». «Us atacarem quan menys us ho espereu», insisteix el vídeo de propaganda amb imatges intercalades on s'hi veu sang pel terra de les rambles de Barcelona.

 

Reivindica l'heroi de Barcelona, Younes Abouyaaqoub

El vídeo assegura que l'atac de 2017 va ser la venjança a una onada de detencions i «repressió» contra objectius islàmics però que ara seguirà la venjança per «l'heroi de Barcelona», qui il·lustren amb una imatge del terrorista Younes Abouyaaqoub fugint de les Rambles. Abouyaaqoub va ser l'home del macabre atropellament del 17 d'agost. Va fugir i va ser abatut al Penedès al cap de pocs dies.


Fuente: Catalunya Diari

  • Tags

Comparte esta página