imagen-noticia
GUB

​Barcelona convocarà aquest any 150 places de Guàrdia Urbana

L’Ajuntament de Barcelona convocarà aquest any 150 places d’agent de la Guàrdia Urbana, ha informat el consistori aquest dimecres en un comunicat. La convocatòria estarà oberta a persones majors de 18 anys, que no superin l’edat per a la jubilació forçosa, de nacionalitat espanyola i que s’hauran de presentar en règim d’oposició lliure, entre altres requisits.

L’Ajuntament recorda que en total s’hauran obert 319 places d’agent durant el mandat vigent i que aquest mateix mes s’han incorporat a la policia local 49 persones, mentre que a l’estiu entraran 120 nous membres del cos, tots ells procedents de convocatòries anteriors.

Font: Nació Digital

Des de SAPOL considerem insuficients 150 places d’oferta pública per a la Guàrdia Urbana. No obstant, segons la llei de pressupostos ens correspon el 115% de la taxa de reposició, que serien 77 places. Hem aconseguit duplicar-les després de dures disputes amb l’Administració, restant-les a altres col·lectius. És fàcil opinar i criticar quan es desconeixen els temes, ens aniria a tots millor si hagués col·laboració i suport
  • Tags

Comparte esta página